I vår webshop kan Du köpa saker som förgyller Ditt hem, Din trädgård och Dig själv!

Här hittar du många trevliga och annorlunda saker som inte finns att köpa överallt till Dig själv, Ditt hem och Din trädgård.

Hur vindspelen och kulspiralerna ser ut när dom snurrar kan du se i filmklipp klicka bara på länken när du har öppnat produktens sida. Lägger in efterhand som vi har filmat.

Hoppas Du finner något fint som kan förgylla Din vardag eller som kanske kan bli en present till någon Du tycker om.

Har Du några frågor om produkterna så klicka på kontakta oss och skicka ett mail, svarar så fort vi kan oftast inom ett dygn.

Mycket nöje och vi hoppas kunna välkomna just Dig som kund!

VIKTIG INFORMATION VID BESTÄLLNING! OM NI INTE FÅR EN BESTÄLLNINGSBEKRÄFTELSE INOM KORT EFTER DET ATT BESTÄLLNINGEN ÄR GENOMFÖRD SÅ MÅSTE NI HÖRA AV ER!

Kontakta oss på slattensdesign@gmail.com eller under Kontakta oss i rubriken ovan så löser vi det. VÄLKOMNA!

VÅR LAGERSHOP PÅ GODSVÄGEN 19 I TRELLEBORG har öppet då och då. Följ oss på Facebook Slättens Design  Godsvägen 19 lagershop  eller Instagram slattensdesignlagershop så kommer det upp när vi öppnar nästa gång.

Lagershopen ligger väster om Besikta bilprovningen i Västra Industriområdet, mittemot en Motorcykelfirma.  Är den stora grinden stängd parkera utanför och gå in igenom gånggrinden till vänster. Slättens Design finns i första porten innanför grinden. Varmt välkomna!

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK ELLER INSTAGRAM, DÄR MEDDELAR VI NÄR VI HAR ÖPPET NÄSTA GÅNG! slattensdesigngodsvagen19lagershop slattensdesignlagershop

Vi skickar oftast varor ca 1-2 gånger per vecka. Är du i behov av varor brådskande? Kontakta oss då så

ser vi om vi kan hjälpa dig att skicka det snabbare. BESTÄLL I GOD TID TILL BRÖLLOP, FÖDELSEDAGAR ETC.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen