I vår webshop kan Du köpa saker som förgyller Ditt hem, Din trädgård och Dig själv!

Här hittar du många trevliga och annorlunda saker som inte finns att köpa överallt till Dig själv, Ditt hem och Din trädgård.

Hur vindspelen och kulspiralerna ser ut när dom snurrar kan du se i filmklipp klicka bara på länken när du har öppnat produktens sida. Lägger in efterhand som vi har filmat.

Hoppas Du finner något fint som kan förgylla Din vardag eller som kanske kan bli en present till någon Du tycker om.

Har Du några frågor om produkterna så klicka på kontakta oss och skicka ett mail, svarar så fort vi kan oftast inom ett dygn.

Mycket nöje och vi hoppas kunna välkomna just Dig som kund!

VIKTIG INFORMATION VID BESTÄLLNING! OM NI INTE FÅR EN BESTÄLLNINGSBEKRÄFTELSE INOM KORT EFTER DET ATT BESTÄLLNINGEN ÄR GENOMFÖRD SÅ MÅSTE NI HÖRA AV ER!

Kontakta oss på slattensdesign@gmail.com eller under Kontakta oss i rubriken ovan så löser vi det. VÄLKOMNA!

 Instagram

 

 

 

 

Vi skickar oftast varor ca 1-2 gånger per vecka. Är du i behov av varor brådskande? Kontakta oss då så

ser vi om vi kan hjälpa dig att skicka det snabbare. BESTÄLL I GOD TID TILL BRÖLLOP, FÖDELSEDAGAR ETC.

NYHET! VACKERT STJÄRNVINDSPEL MODELL STELLA. 225 KR + FRAKT BEGRÄNSAT ANTAL!

Hjärtan i tre olika storlekar kan hängas under varandra som man vill och bilda en mobil men självklart kan de också hängas indivuellt precis som alla andra vindspel. Pris från 150 kr + frakt. Flera kulfärger att välja på blå, grön, röd, klar, bärnstensgul och blålila. PERFEKTA PRESENTER TILL MORSDAG, FÖDELSEDAG, STUDENT, BRÖLLOP MM

NYHET! JÄTTESNYGGA BRICKBORD SOM KAN PYNTAS HUR MAN VILL. KAN KÖPAS STYCKVIS ELLER TILL ETT FÖRMÅNLIGT PRIS I ETT SET OM ALLA TRE BORDEN!